Завантаження ...

У Сумах вилучили контрафактних підакцизних товарів майже на мільйон

У Сумах вилучили контрафактних підакцизних товарів майже на мільйон фото

Слідчими припинено діяльність групи осіб, які займались незаконною реалізацією підакцизних товарів.

У ході слідства встановлено, що ряд суб’єктів господарської діяльності в м. Суми організували схему незаконного придбання, перевезення, зберігання з метою збуту нікотиновмісних сумішей для електронних цигарок без марок акцизного збору. При цьому збут зазначених підакцизних товарів здійснювався переважно в двох магазинах обласного центру.

Правоохоронці провели два обшуки в місцях реалізації фальсифікованих виробів, під час яких вилучили понад 5 тис. нікотиновмісних наборів для виготовлення та готових для вживання рідин до електронних сигарет різних найменувань та концентрації без марок акцизного збору, документацію тощо. Орієнтовна вартість вилученого товару 900 тис. гривень.

На даний час вилучена продукція передана для проведення експертних досліджень, після чого буде прийнято рішення щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до злочинної схеми.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: