Завантаження ...

У Сумах поховали двох загиблих військових

У Сумах поховали двох загиблих військових фото

У Сумах 18 лютого попрощалися з капітаном Юрієм Цибульком та солдатом Михайлом Ніколаєнком. Воїни виконували бойовий наказ у Бахмуті на Донеччині. Загинули бійці одночасно і попрощалися з ними теж одночасно.

Відспівували Юрія Цибулька та Михайла Ніколаєнка у Свято-Георгіївському храмі. Під його стінами опівдні зібралися рідні, друзі, товариші та знайомі чоловіків. Капітанові Юрію Цибульку в листопаді виповнилося 46 років, пише Суспільне.

"У мене немає слів, щоб все це сказати, до цього часу не можу повірити у те, що його немає. Людиною він був дуже гарною, спокійною. Як професіонал гарний, він ще був офіцером, тому його в першу чергу призвали. Найгірше те, що гинуть кращі", - сказав товариш Юрія Цибулька, Андрій Сукаленко.

Солдатові Михайлу Ніколаєнку за місяць мало б виповнитися 36 років. Попрощатися з ним прийшли чоловіки, з якими він від початку повномасштабного вторгнення захищав Суми.

Юрій Гончаренко розповів, що познайомився з Михайлом на початку війни. "Займалися разом облаштуванням блокпостів у 12-му мікрорайоні, набивали мішки і розвозили їх по постах – там і познайомилися. Далі нас доля роз’єднала. Гарний, добрий хлопець, який не побоявся піти захищати свою Батьківщину", - розповів він.

За словами офіцера Сумського центру комплектування Руслана Флорчука, загинули воїни, виконуючи бойовий наказ у Бахмуті на Донеччині 11 лютого.

Поховали захисників України на Алеї слави баранівського кладовища.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: