Завантаження ...

В Охтирці затримали наркодилера

В Охтирці затримали наркодилера фото

Напередодні співробітники Охтирського районного відділу поліції під час виконання службових обов’язків щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів отримали інформацію, що 30-річний чоловік займається збутом психотропних речовин, в тому числі шляхом “закладок”, на території районного центру.

В подальшому отримана інформація підтвердилася та правоохоронці задокументували факт збуту зловмисником особливо небезпечної психотропної речовини PVP.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та в ході особистого обшуку вилучили в нього 9 зіп-пакетиків з психотропною речовиною РVP, які останній зберігав при собі з метою збуту.

На даний час слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: