Завантаження ...

На Сумщині стартував Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023»

На Сумщині стартував Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023» фото

Попри складну безпекову ситуацію в Україні та Сумській області, в умовах правового режиму воєнного стану розпочався перший (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» з метою підвищення престижності професії вчителя та популяризації кращих педагогічних здобутків.

Конкурс проводитиметься у номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» та «Фізична культура». Випробування здійснюються у два тури. Перший тур конкурсу може проходити в один або декілька етапів. Другий тур конкурсу проводиться в дистанційній формі у два етапи: відбірковий та фінальний.

За інформацією обласного Департаменту освіти і науки, регіональний тур конкурсу, що триватиме до 28 лютого, відбудеться відповідно до календаря подій, конкурсних випробувань у номінаціях: «Захист України», «Фізична культура», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» серед 116 учителів – учасників першої зустрічі конкурсантів. Конкурсні випробування наступні: «Урок», «Методичний практикум», «Майстер-клас», «Практична робота», «Тестування».

Перший день – настановний, який розпочався тематичною нарадою. Члени оргкомітету акцентували увагу учасників на специфіці проведення конкурсних випробувань, критеріях оцінювання, організаційних аспектах та особистій відповідальності учасників змагань протягом усього конкурсного періоду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: