Завантаження ...

Де зняти гроші в Сумах, коли немає електропостачання?

Де зняти гроші в Сумах, коли немає електропостачання? фото

Під час вимкнень світла розрахуватися карткою або зняти гроші буває складно. Підготували для вас гайд, де і як можна отримати готівку в Сумах без світла.

Нацбанк визначив системно важливі банки, з яких виділив 760 чергових відділень. Наприклад, в умовах повної відсутності електропостачання в мережі банкоматів “Приватбанку”, частина відділень банку по всій країні оснащені генераторами і у них доступні усі послуги незалежно від наявності електрики. Такі автономні відділення в Сумах можна знайти за адресами:

40001, Сумська обл., м. Суми, вул. Козацький Вал, 1

40024, Сумська обл., м. Суми, вул. Харкiвська, 32

40030, Сумська обл., м. Суми, вул. Горького, 5а

40020, Сумська обл., м. Суми, просп. Курський, 111

40034, Сумська обл., м. Суми, просп. Михайла Лушпи, 22/1

Готівку можна отримати не лише в банкоматі, але й на касах магазинів, аптек та АЗС під час розрахунків платіжною карткою (за умови наявності автономного електропостачання). Для отримання готівки в магазині, аптеці чи АЗС, необхідно оплатити будь-яку покупку платіжною карткою і під час розрахунку попросити касира зняти з неї потрібну вам суму готівки. Отримати можна від 500 гривень, але не більше 6 000 гривень. 

Також можна зняти готівку з картки через Укрпошту та Нову пошту. Для цього потрібно звернутися до будь-якого відділення поштового оператора. Послуга коштуватиме 1,5−2% від суми.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: