Завантаження ...

На Сумщині невідомий збив велосипедиста і зник з місця ДТП

На Сумщині невідомий збив велосипедиста і зник з місця ДТП фото

У результаті ДТП, що сталася вчора, на автомобільній дорозі «Лебедин - Лантратівка» неподалік с. Довжик Охтирського району, велосипедист опинився на лікарняному ліжку, а водій автомобіля зник з місця пригоди.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій невстановленого автомобіля допустив наїзд на 57-річного велосипедиста та зник з місця пригоди. У результаті чого керманич двоколісного отримав тілесні ушкодження та опинився на лікарняному ліжку. Особа водія автомобіля наразі встановлюється.

На даний час слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням, якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе у встановленні обставин події, прохання повідомити до Охтирського районного відділу поліції за адресою: м. Охтирка вул. Незалежності буд. 29 або за телефонами (05446)2-33-44 або на цілодобову лінію поліції «102», повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: