Завантаження ...

На Сумщині викрито трьох місцевих, які вчинили розбійний напад на бабусю

На Сумщині  викрито трьох місцевих,  які вчинили розбійний напад на бабусю  фото

За процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури 8 січня 2023 року повідомлено про підозру трьом мешканцям Роменського району, які вчинили розбійний напад на 74 – річну бабусю (ч. 4 ст. 187 КК України).

За даними слідства, мешканці Роменського району, дві сестри (28 і 14 річна) 7 січня 2023 року погодились з пропозицією свого 29 річного знайомого на вчинення розбійного нападу. Реалізуючи задумане, їх приятель заліз у будинок, розбивши вікно, куди також зайшли і сестри. Поки молодик душив бабусю на дивані і погрожував їй вбивством у випадку опору, сестри обшукали будинок, забрали алкогольні напої, продукти харчування і гроші на загальну суму 5 тис грн.

На даний час за клопотанням слідчого та прокурора організатору нападу обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а старша сестра перебуває під домашнім арештом. Наймолодшій учасниці цього цинічного злочину запобіжний захід не обирався.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: