Завантаження ...

У Сумах триває облаштування укриттів у закладах освіти

У Сумах триває облаштування укриттів у закладах освіти фото

Очільник Сумської міської ТГ громади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у засіданні обласної комісії з питань готовності закладів освіти Сумської області до організації навчання та забезпечення безпеки учасників навчального процесу

Мер Сум Олександр Лисенко повідомив, що з 1 лютого до офлайн-навчання зможуть приступити учні 10 закладів загальної середньої освіти, де завершуються капітальні ремонти підвальних приміщень і цокольних поверхів (у дев’яти роботи здійснювали коштом бюджету громади, в одному – за допомоги тайванського народу). Учні ще 18 закладів освіти у II семестрі навчатимуться за змішаною формою.

У I півріччі поточного року коштом бюджету Сумської міської територіальної громади проведуть капітальний ремонт підвальних приміщень у чотирьох закладах освіти. В ІІ півріччі – ще в стількох. На відповідні роботи по лінії управління освіти спрямують 31 млн грн. Ще 20 млн грн – по лінії департаменту інфраструктури міста на капітальний ремонт захисних споруд цивільного захисту, які за потреби можуть також використовуватися для укриття працівників закладів освіти та дітей.

Олександр Лисенко зазначив, що фінансування відповідних робіт планують збільшити з тим, аби до нового навчального року максимально створити безпечні умови для очного навчально-виховного процесу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: