Завантаження ...

На Сумщині 24 грудня на місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої людини (відео)

На Сумщині 24 грудня на місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої людини (відео) фото

24 грудня о 6:31 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння приватного житлового будинку в с. Угроїди Сумського району.

На гасіння прибула місцева пожежна команда з даного села та, подолавши відстань близько 11 км, черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини із смт Краснопілля.

Як було встановлено, вогонь охопив будинок по всій площі. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була в середині дерев’яна, також утворилося сильне задимлення. О 07:45 вдалося локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню вогню. А о 08:38, використавши на гасіння близько 18 т води, пожежу ліквідували.

Під час розбору конструкцій у будинку було виявлено тіло загиблої господарки оселі, 1977 р.н.. За попередніми висновками, причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Рятувальники вкотре застерігають громадян обігрівати оселі відповідально - слідкуйте, щоб в стінах печей і димарів не було тріщин; не допускайте перегріву печей; впродовж опалювального періоду очищайте димоходи; перед топковими дверцятами повинен знаходитися металевий лист розміром – 50х70 см.; не користуйтеся для розпалювання легкозаймистими рідинами та не залишайте опалювальну піч без нагляду, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: