Завантаження ...

У Тростянці провели в останню путь героя-земляка

У Тростянці провели в останню путь героя-земляка фото

27 листопада жителі Тростянецької міської громади провели в останню путь земляка, Героя Буслаєва Богдана Миколайовича, який загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

По встеленій квітами дорозі проводжали тростянчани загиблого воїна-захисника, утворивши живий коридор по всьому шляху до цвинтаря, де він буде вічно спочивати з миром на Алеї Слави.

Богдан був старшим сином у багатодітній родині, житло якої було вщент зруйноване під час бойових дій у місті Тростянець. Відразу після деокупації рідного міста він добровільно пішов захищати рідну Україну від російських нелюдів. Він боровся за волю і свободу нашої держави й щиро вірив у те, що Перемога вже скоро прийде на нашу землю. Вірив і віддав в ім'я цієї Перемоги найцінніше – життя.

19 листопада 2022 року, захищаючи Україну від російських загарбників, при виконанні бойового завдання, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність наш відважний захисник України загинув від ворожої стрілецької зброї.

Смерть Богдана Буслаєва – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Загинув справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Йому було лише 20 років, попереду - ціле життя, мрії, плани на майбутнє, які перекреслила цинічна, підла та безжальна війна російської федерації проти України… Вона забрала у батьків - сина, у сестер - брата, у військовослужбовців — побратима і друга, у нашої громади та країни - захисника, воїна, цвіт української нації, нашу підтримку та опору.

Щиро співчуваємо рідним і близьким Героя. Доземно вклоняємося родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяємо невимовний біль важкої втрати. Пам'ять про подвиг Героя завжди житиме в наших серцях. Не забудемо та не пробачимо жодному із цих нелюдів-рашистів.

Вічна пам'ять Герою-захиснику Богдану Миколайовичу Буслаєву!

Слава Україні! Героям Слава!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: