Завантаження ...

На війні загинув герой із Верхньої Сироватки

На війні загинув герой із Верхньої Сироватки фото

Захищаючи Україну, віддав своє життя в бою біля Білогорівки Луганської області житель села Верхня Сироватка Молчанович Артур Петрович, 1989 р.н.

Про це повідомили у Верхньосироватській громаді.

“Ми, земляки, учителі, його однокласники, пам'ятаємо Артура як надзвичайно добру, привітну, щиру, скромну, порядну людину, завжди готову допомогти, виручити. Він ніколи не жалівся на труднощі життя, хоча і зростав без маминого тепла і піклування, бо рано її втратив. Самостійний, працьовитий, терплячий, давав раду і собі, і будинку, бо невдовзі залишився і без батька.

Доля випробовувала його, та не зламала. За покликом серця, маючи тверді переконання, Артур Петрович, як справжній воїн-захисник, пішов боронити Україну. Він загинув у страшному бою 29 жовтня 2022 року. 14 листопада був похований на батьківщині, у Рівненській області.

Усі, хто знали Артура Петровича, - учителі, його класний керівник, однокласники, мешканці села, і ті, хто не був особисто знайомий з ним, - усі ми з болем у серці зустріли чорну звістку про його загибель.

Хай земля буде йому легким пухом. Світла вічна пам'ять нашому Героєві-захиснику і низький доземний уклін. Щирі співчуття його братові Петру Петровичу”, - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: