Завантаження ...

У Сумах пройде благодійний стендап зірки розважального ютубу Сергія Чиркова

У Сумах пройде благодійний стендап зірки розважального ютубу Сергія Чиркова фото

Cтендап-комік, зірка українського розважального ютубу Сергій Чирков з новою програмою «Декаданс» у Сумах.

Сергій Чирков – переможець Kyiv International Stand Up Comedy Week 2019, резидент «Підпільного стендапу» та сценарист. Займатися комедією Сергій почав майже шість років тому, у рідних Сумах. Згодом переїхав до столиці та доволі швидко став одним із найбільш популярних українських стендаперів.

Концерти цього артиста вирізняються вишуканістю, провокативністю, псведоінтелектуальністю, затягнутостю. Кожен виступ — це неповторне плетиво філігранної авторської роботи й влучної імпровізації, що їх щедро присипано харизмою та акторською грою рівня Єгора Крутоголова.

У новій стендап-програмі «Декаданс» Сергій Чирков планує закріпити та примножити значний успіх своїх попередніх концертів, якими ви можете насолодитись у вільному доступі в мережі Інтернет. Із замиранням серця та тремтінням рук Сергій чекає вас на подіях, аби разом із витонченою публікою злитися у солодкому комедійному екстазі.

22 листопада о 19:00. 

м. Суми, Петропавлівська, 59 (укриття 3-го корпусу ННІ БіЕМ).

Участь у заході можлива на умовах донейту — благодійного внеску у розмірі 200 гривень. Усі зібрані кошти будуть направлені на підтримку ініціативи зі збору коштів на корм для безпритульних котів узимку. 

Реєстрація: https://secure.wayforpay.com/payment/chyrkov_sumy

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: