Завантаження ...

Сумські спортсмени відзначились на чемпіонаті України зі спортивної аеробіки

Сумські спортсмени відзначились на чемпіонаті України зі спортивної аеробіки фото

У Києві відбувся чемпіонат України зі спортивної аеробіки. У ньому взяли участь спортсмени Сумської області. “Наші спортсмени вибороли 8 “золотих”, 2 “срібних” та “бронзову” медалі”, – говорить тренерка сумської команди Оксана Дубинська.

Перші місця в індивідуальних виступах серед дорослих посіли Анастасія Курашвіли та Станіслав Галайда, серед юніорів – Софія Сергієнко та Ярослав Сєрік. Друге місце в категорії дорослі посів Давид Матвієнко. Перше місце у дорослій трійці посіли Анастасія Курашвілі, Анастасія Литвин та Станіслав Галайда. Друге місце у юніорів вибороли Софія Сергієнко, Карина Фоменко та Євгенія Кунда, пише Суспільне.

Сумські спортсмени відзначились на чемпіонаті України зі спортивної аеробіки

Фото Оксани Дубинської

“Золото” в категорії групи (юніори) здобули Софія Сергієнко, Карина Фоменко, Євгенія Кунда, Ольга Сєрік та Анна Остапенко.

Перше місце в категорії “Аеро-денс” у дорослих посіли Анастасія Литвин, Анастасія Курашвілі, Давид Матвієнко, Анна Зимогляд, Анна Корнієнко та Марина Фуртат. У юніорів “золото” в активі Єлізавети Муравщик, Євгенії Кунди, Дар’ї Артюхової, Вікторії Ворожки, Ольги Сєрік, Катерини Буркотенко, Марії Шевченко та Анни Остапенко.

Сумські спортсмени відзначились на чемпіонаті України зі спортивної аеробіки

Фото Оксани Дубинської

“Бронзу” до цього додали юніори у системі «Степ”: Єлізавета Муравщик, Євгенія Кунда, Дар’я Артюхова, Анастасія Лукаш, Марія Шевченко, Вікторія Ворожка, Карина Фоменко та Катерина Буркотенко.

Підготували спортсменів до змагань тренери Оксана Дубинська та Наталія Фастова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: