Завантаження ...

На Сумщині батько п’яного водія намагався відкупити того від поліції

На Сумщині батько п’яного водія намагався відкупити того від поліції фото

Чоловік поклав гроші до службового автомобіля, аби ті не складали відносно його сина адміністративний протокол за керування у стані сп’яніння. У поліції вже відкрили кримінальне провадження за даним фактом.

Патрулюючи територію району, співробітник групи реагування патрульної поліції зупинили мопед під керуванням 24-річного місцевого мешканця. Під час спілкування правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та розпочали складання відповідних адміністративних матеріалів.

У цей час до поліцейських звернувся батько правопорушника та запропонував «вирішити» питання. Патрульні роз’яснили 50-річному чоловіку про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовим особам, але це його не зупинило. Він поклав грошові кошти у сумі 4 000 гривень прямо на сидіння службового автомобіля.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції для подальшого документування правопорушення.

Відносно водія правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. А відносно його батька слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: