Завантаження ...

На Сумщині взяли під варту водійку, через яку загинуло двоє студентів

На Сумщині взяли під варту водійку, через яку загинуло двоє студентів фото

Водійку транспортного засобу, чия недбалість призвела до смерті двох молодих людей, взяли під варту. Про це повідомляють у Сумській обласній прокуратурі.

Пресслужба Сумської обласної прокуратури повідомила, що на Сумщині будуть судити водійку, через яку загинуло двоє студентів. 31-річній жінці про підозру повідомили Конотопська окружна прокуратура. 10 вересня цього року для неї обрали запобіжний захід: тримання під вартою протягом 60 діб без права на заставу.

 

"За даними слідства, ДТП сталась 8 вересня 2022 року близько 21.50 год. Керуючи автомобілем «Dacia Logan» та рухаючись в напрямку с. Землянка Конотопського району, на виїзді з с. Грузьке водійка збила двох пішоходів, що рухалися по краю проїзної частини в попутному напрямку. Внаслідок події юнаки 2003 р. н. та 2004 р. н. загинули на місці. 31-річна пасажирка авто отримала тілесні ушкодження", - пише пресслужба установи. 

 

Також повідомляється, що в крові жінки виявили 1,1 проміле алкоголю. Її дії працівники прокуратури кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Це ч. 4 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: