Завантаження ...

Роботу транспорту можуть продовжити до 21:30

Роботу транспорту можуть продовжити до 21:30 фото

Існує перспектива подовження роботи громадського транспорту до 21:30. Про це повідомили у Сумській міській раді. Також відомо, що в Сумах збільшили кількість тролейбусів на маршрутах.

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при міському голові розповів про роботу міської транспортної системи.

Зокрема, посадовець повідомив, що тривали перевірки роботи громадського транспорту на міських маршрутах у вечірній час. У середу, 20 липня, з 19:15 до 20:20 на пр-ті М. Лушпи контролювали, як курсує транспорт у напрямку вул. Харківська. Було зафіксовано відсутність автобусів за маршрутом № 2 (ФОП «Олійник А. Г.») та № 7 (ПП «Компол»). За цими фактами склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків. Також перевізникам відправлено листи щодо обов’язкового забезпечення роботи міського пасажирського транспорту до 21:00 з перспективою подовження перевезень до 21:30.

Щодо комунального транспорту, начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг розповів, що КП «Електроавтотранс» збільшило кількість транспорту на маршрутах міста. Так, із вівторка, 19 липня знову працює тролейбусний маршрут № 14 «Аеропорт – Героїв Крут». У напрямку ПАТ «Сумихімпром» із минулого тижня курсують тролейбуси без автономного ходу. Загалом наразі працюють 15 тролейбусних маршрутів, які обслуговують 30 одиниць електротранспорту. Закінчено виконання І етапу ремонтних робіт по заміні кабелю живлення підстанції № 6.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: