Завантаження ...

Ворог вкотре обстріляв Сумщину

Ворог вкотре обстріляв Сумщину фото

Окупанти знову обстріляли територію Сумської області. Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, розповів, що російські військові знову атакували Сумщину. Як повідомляється, жертв та руйнувань при цьому немає.

Учора, 21 липня, ворог обстріляв декілька територіальних громад Сумщини: Білопільську, Зноб-Новгородську та Шалигінську. Першу атакували з мінометів та артилерії, усього зафіксували понад 15 ударів, Зноб-Новгородська громада також постраждала від мінометного обстрілу, Шалигінська - аналогічно з Білопільською. Відомо, що били по Шалигінському заказнику.

 

"Білопільська громада: після 14 години росіяни били по громаді із САУ - 11 прильотів та ще 6 - з міномету. Зноб-Новгородська громада:о 17 годині розпочався мінометний обстріл, 10 прильотів. Шалигинська громада: о 19 годині почався вогонь з мінометів та артилерії по території Шалигінського заказника. На щастя - без жертв та руйнувань", - написав посадовець.

 
 

Також зазначається, що уночі, після 23 години, окупанти знову атакували Шалигінську громаду з артилерії - зафіксували шість "прильотів". Жертв та руйнувань немає.

Нагадаємо, у середу, 20 липня, ворог обстріляв Сумщину з "Градів". Фото наслідків можна переглянути тут

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: