Завантаження ...

За день Сумщину обстріляли дев'ять разів

За день Сумщину обстріляли дев'ять разів фото

Протягом учорашнього дня, 19 липня, окупанти 9 разів обстріляли територію Сумської області. Про це повідомив очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький розповів, що протягом учорашнього дня, 19 липня, російські військові відкривали вогонь по території Сумщини дев'ять разів. Загалом зареєстрували майже 80 ударів з різних видів зброї по декільком громадам: Білопільській, Новослобідській, Хотіньскій та Есманьській.

Білопільщину обстріляли з мінометів та артилерії. Новослобідська громада також постраждала від артобстрілу, двічі САУ застосували для атаки Есманьскої громади. Як зазначається, руйнувань та жертв немає.

У Миколаївській громаді внаслідок ракетного обстрілу травмовано двоє осіб та пошкоджене приватне господарство.

 

"Білопільська громада: об 11.00 та після 12.00 були обстріли з міномету. Також ворог гатив із САУ близько 13.00. Продовжився мінометний обстріл о 19.00. Новослобідська громада: ворог обстрілював територію зі ствольної артилерії. Есманьська громада: після 17.00 13 вибухів (приходів, попередньо з САУ), продовжився обстріл після 19.00. На щастя, без втрат та руйнувань. Миколаївська сільська громада: о 12.15 ворог випустив 6 ракет в напрямку Миколаївської сільської територіальної громади. Внаслідок обстрілу травмовані 2 людей та пошкоджене приватне господарство", - написав Живицький. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: