Завантаження ...

Канада відбудує Сумщину

Канада відбудує Сумщину фото

Канада допоможе Україні відбудувати Сумську область після збитків, які завдали окупанти. Про це повідомили на сьогоднішній конференції з питань відновлення України, що пройшла в Швейцарії.

Сьогодні, 5 липня, у місті Лугано, що в Швейцарії, пройшла Міжнародна конференція з питань відновлення України. Під час неї Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що допомогу у відбудові Сумської області після вторгнення рф надасть Канада.

Також стало відомо, які країни допоможуть відбудувати інші міста, які постраждали після навали рашистів. Італія оновлюватиме Рівне, Німеччина - Чернігів, США та Туреччина - Харків, Чехія, Фінляндія та Швеція - Луганськ, Бельгія - Миколаїв, Швеція та Нідерланди - Херсон, Швейцарія - Одесу, Норвегія - Кіровоград, Латвія - Запоріжжя, Італія та Польща - Донецьк.

Нагадаємо, як повідомляють на сайті Кабінету міністрів України, Ukraine Recovery Conference (URC2022, Міжнародна конференція з питань відновлення України) визначить курс відновлення України на міжнародному рівні, сприяючи європейській стабільності. Під час конференції працюватимуть секції з відновлення економіки, промисловості, енергетики, сільського господарства, соціального відновлення, з цифровізації, з відновлення інфраструктури, довкілля. Серед учасників URC2022 представники Офісу Президента України, Уряду України, Верховної Ради України, більше 20 міжнародних організацій та 40 держав, бізнесу, громадянського суспільства, українські та міжнародні медіа.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: