Завантаження ...

За ніч окупанти обстріляли понад п'ять громад

За ніч окупанти обстріляли понад п'ять громад фото

За ніч з 4 на 5 липня від атак окупантів постраждало п'ять громад, усього зафіксували близько шістдесяти пострілів. Про це розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації.

Дмитро Живицький, голова Сумської ОВА, розповів, що за ніч з 4 на 5 липня окупантами були обстріляні п'ять громад Сумської області: Білопільська, Юнаківська, Шосткинська, Шалигінська, Середино-Будська. Вдалося зафіксувати понад 60 ударів з ракет, мінометів та іншого озброєння. 

Близько дев'ятої години вечора з артилерії та мінометів обстріляли Білопільщину, близько одинадцятої почалася стрілянина на околицях села Могриця. О четвертій ранку ракетами обстріляли Шостку, внаслідок чого було поранено людину. 

 

"Після 21 години тривав артобстріл Білопільської громади: 5 мінометних прильотів, 5 пострілів із САУ. О пів на одинадцяту зі стрілецької зброї велася стрілянина на околицях Могриці. Майже о 4 ранку по одному з підприємств Шостки був ракетний удар. Одна людина поранена", - повідомляють в ОВА. 

 

Також зранку з артилерії й мінометів обстріляли Середино-Будську громаду:

 

"Після четвертої ранку по околиці Середина-Буди було 8 мінометних прильотів та 12 із САУ. Пошкоджено  
2 приватні будинки та лінію електропередач".

 

Вісім ударів з мінометів зафіксували близько п'ятої ранку по Шалигінській громаді, одночасно з тим - п'ять "прильотів" з артилерії по Середино-Будській громаді. Близько сьомої ранку з мінометів обстріляли Шалигінську громаду. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: