Завантаження ...

СНАУ отримав ліцензію від Міністерства освіти КНР

СНАУ отримав ліцензію від Міністерства освіти КНР фото

Сумський національний аграрний університет отримав ліцензію від Міністерства освіти Китайської Народної Республіки на підготовку бакалаврів за програмою подвійних дипломів.

Навчання буде здійснюватися в межах Сумського міжнародного коледжу Хенаньського інституту науки і технологій, співзасновником якого є СНАУ. До переліку освітніх програм, які погоджені урядом Китаю, ввійшли агрономія, харчові технології, ветеринарна медицина та менеджмент. Традиційно, навчання на бакалавраті триватиме чотири роки.

За словами проректора з міжнародної діяльності, професора Миколи Соколова, створення Сумського міжнародного коледжу в КНР – результат довгої і кропіткої роботи колективів двох університетів. Важливо, що сьогодні все більше країн визнають якість підготовки фахівців у Сумському національному аграрному університеті і готові далі розвивати міжнародні відносини з нашим ЗВО.

Передбачається, що щорічно до коледжу вступатимуть до 300 студентів. Саме такий ліцензований обсяг передбачає наданий дозвіл. Сьогодні китайські партнери вже розпочали профорієнтаційну роботу по залученню абітурієнтів на навчання.

Нагадаємо, що Сумський національний аграрний університет займає лідируючі позиції по співпраці з КНР. Зокрема, понад 70 викладачів з міста Синьсян навчаються в аспірантурі СНАУ за різними спеціальностями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: