Завантаження ...

Двоє загиблих і троє поранених: знову обстріли

Двоє загиблих і троє поранених: знову обстріли фото

Унаслідок обстрілів окупантами території Сумської області постраждали люди. Про це повідомив Дмитро Живицький очільник Сумської ОВА.

У своєму Телеграм-каналі Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, розповів про наслідки чергових ворожих обстрілів. За його словами, постраждало п'ятеро осіб: двоє загиблих, три - поранено. 

 

"Сьогоднішній день був "гарячим" і дуже гучним у нашому прикордонні.  На жаль, сталося найгірше: ми втратили людей.  Двоє - загинули. Троє  - поранені", - повідомив посадовець.

 

Окупанти почали обстрілювати Краснопільську та Великописарівську громаду після десятої ранку. Близько 20 ракет ворог запустив з авіації: гелікоптерів, які не перетинали державного кордону. Після одинадцятої ранку Сумщина постраждала від обстрілів "Градами", зафіксовано близько 30 ударів. 

 

"З опівдня били по селам тієї ж Краснопільської громади, близько 50 артилерійських пострілів із САУ.
Також вели вогонь з кулеметів та станкового гранатомету. Близько чотирнадцятої години росіяни знову накрили з артилерії Краснопільську громаду, близько 30 прильотів. Після вісімнадцятої години - ще 40 та ще 12 ударів з реактивних систем залпового вогню по різним населеним пунктам громади. Після опівдня на одне із сел Великописарівської громади безпілотник скинув вибуховий пристрій. Після двадцятої години ситуація повторилася", - розповів Живицький.  

 

Останній обстріл відбувся об одинадцятій годині вечора. 40 разів завдали ударів з гранатометів по Великописарівській громаді. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: