Завантаження ...

Обручка поштою: як одружувалися рятувальники з Сум та Дніпра

Обручка поштою: як одружувалися рятувальники з Сум та Дніпра фото

ГУ ДСНС у Дніпропетровській області поділилося історією кохання двох рятувальників: із Сум та Дніпра. Наречений освідчився, надіславши коханій обручку поштою.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області розповіло історію незвичного одруження двох рятувальників: із Конотопа та Дніпра. Як повідомляється, освідчення відбулося за допомогою обручки, яку наречений надіслав своїй коханій поштою. Офіційно побралися молодята учора, 16 червня, у "офлайн" форматі. 

 

"Від Сум до Дніпра: народилась нова сім’я рятувальників. У житті кожної людини настає момент, коли попри всі обставини та події на перший план виходять справжні цінності. Саме ті, яких прагнули усією душею та всім своїм серцем. Можна все життя чекати відповідного випадку, відкладати на потім, але так і не дочекатися цього зручного моменту. Попри трагічні події в нашій країні, в серці кожного з нас залишається те, що не зможе відібрати жоден загарбник – любов, яка зігріває, не дає згаснути вірі в наше світле майбутнє. Так і молодята ДСНС вирішили не відкладати «на потім» таке важливе рішення - поєднати серця у шлюбі", - коментує пресслужба ДСНС.

 

Познайомилися молодята ще у курсантські роки, коли навчалися у Національному університеті цивільного захисту України. І попри відстань у понад 300 кілометрів (Анастасія - з Дніпра, а Олексій - з Конотопа), пара все ж не втратила вогню кохання. Нещодавно Олексій освідчився своїй обраниці, надіславши їй поштою обручку, а пізніше молодята побралися під час "живої" церемонії. Пара рятувальників пообіцяла бути підтримкою, опорою один одному, поділяти турботи й радощі. Свідками весілля стали колеги та рідні наречених.

 

"Бажаємо довгої і щасливої стежки спільного життя, красивої мрії на двох і радісних днів, вічної любові й доброго блага. Нехай ваші серця не дізнаються печалі і ревнощів, нехай ваші руки завжди дарують один одному міцні і вірні обійми", - висловилися в ДСНС.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: