Завантаження ...

На Сумщині трирічна дитина потрапила під колеса

На Сумщині трирічна дитина потрапила під колеса фото

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було травмовано трирічну дівчинку: вона потрапила під колеса моепеда. Про це повідомляє поліція Сумщини.

Учора ввечері, 8 червня, пресслужба поліції Сумської області повідомила про ДТП, внаслідок якого було травмовано трирічну дівчинку. Дитина потрапила під колеса мопеда. Аварія сталася в Білопіллі, близько сьомої години вечора. Як стверджує поліція, транспортним засобом керував чотирнадцятирічний хлопець. 

Мопед у водія вилучили та перемістили на спецмайданчик поліції. Наразі тривають слідчі дії. 

 

"Попередньо встановлено, що 14-річний хлопець, керуючи мопедом Вайпер, в житловій зоні по вулиці Сумській допустив наїзд на малолітню дівчинку. Внаслідок чого дитину із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні для надання медичної допомоги. Транспортний засіб вилучено та поміщено на спецмайдачик поліції. Наразі у поліції вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються причини та обставини даної події", - коментують у поліції.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: