Завантаження ...

Через авіаудари окупантів поранено людину

Через авіаудари окупантів поранено людину фото

Сьогодні, 8 червня, російські військові декілька разів обстріляли територію Сумської області. Про це повідомляють в Сумській обласній військовій адміністрації.

Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації, повідомив, що сьогодні, 8 червня, окупанти декілька разів обстрілювали Сумщину. 

Есманську громаду обстріляли зранку, після одинадцятої години.Окупанти використали для атаки міномети: було зафіксовано близько десяти ударів. Також від мінометного та кулеметного обстрілу постраждали Хотіньська та Юнаківська громади. 

У Шосткинському районі ворог зруйнував приміщення підрозділу Держприкордонслужби України. Як повідомляється, під час війни його не використовували. 

Постраждала цивільна будівля в Середино-Будській громаді, яку обстріляли з мінометів близько шести разів. Крім того, одну людину поранено на Краснопільщині: два літаки завдали ударів по громаді. 

 

"Після 11 ранку мінометний обстріл Есманської громади. Близько 10 прильотів. Пообіді ворог також відкривав вогонь по територіям Хотінської та Юнаківської громад. Працювали з мінометів та крупнокаліберних кулеметів. У Шосткинському районі внаслідок обстрілу зруйноване приміщення підрозділу Держприкордонслужби України. Його відкрили у 2015 році для тримання незаконних мігрантів. На війні воно не використовується. Близько 15 години, 6 прильотів. Мінометний вогонь по території Середино-Будської громади. Також прослуховувались кулеметні черги. Потрапляння у господарську цивільну споруду. Після 16 години російські літаки нанесли два авіаудари по Краснопільській громаді. Поранено 1 людину та знищено 1 автомобіль", - пише Живицький. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: