Завантаження ...

У Сумах провели благодійний квест

У Сумах провели благодійний квест фото

Благодійний футквест провели у Сумах з метою збору коштів для ЗСУ. Організатором був Єгор Ганжа - сумський волонтер та активіст.

29 травня, у неділю, було проведено благодійний футквест. Метою заходу був збір коштів на потреби Збройних Сил України. Його організував волонтер та активіст із Сум Єгор Ганжа. 

Футквестом називають гру, під час якої учасники повинні своїм ходом пересуватися містом, виконуючи завдання на логіку та головоломки, у яких зашифровані певні географічні об'єкти в місті. У ній беруть участь команди, які змагаються між собою в тому, хто першим дійде до фінішу. Це пригодницька гра, яка вчить гарно орієнтуватися в місті. Цього року квест мав тематику "для дорослих": більшість завдань були 18+.

 

"Замислюватися про організацію я почав ще наприкінці 2020 року, - розповідає Єгор. - Саме тоді з'явилися перші ідеї щодо завдань, тоді була поставлена мета. Чому я вирішив саме зараз все-таки провести квест та довести його до розуму? Захотілося хоч якось допомогти, зібравши кошти, але при цьому подарувати емоції усім учасникам. Тобто дати щось навзаєм".

 

Участь взяли двадцять п'ять осіб. Завдяки їм вдалося зібрати 2600 гривень, однак 600 гривень довелося витратити на необхідну підготовку та придбання матеріалів. Зрештою, на рахунок благодійного фонду "Суми" перевели 2000 гривень. 

 

"Так, це доволі маленька сума. Але з миру по нитці - і з'явиться клубок, що приведе до перемоги", - говорить волонтер. 

 

Пропонуємо і вам спробувати розв'язати одне з завдань футквесту. Що тут зашифровано?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: