Завантаження ...

У Сумах 30 травня видаватимуть продуктові набори

У Сумах 30 травня видаватимуть продуктові набори фото

З 30 травня і по 3 червня деяким категоріям сум'ян будуть видавати продуктові набори. Про це інформує Сумська міська рада.

Сьогодні, 30 травня, Департамент соціального захисту населення Сумської міської ради проінформував, що відсьогодні і до 3 червня включно деяким категоріям населення видаватимуться продуктові набори. Право на їх отримання мають зареєстровані в центрі зайнятості безробітні, малозабезпечені сім'ї та одинокі матері чи батьки, які обліковуються в департаменті соцзахисту та вже отримують допомогу, надавачі й отримувачі компенсації за надання соціальних послуг з догляду, отримувачі державної соцдопомоги, які досягли пенсійного віку, але не мають права на пенсію. Важливо: місце проживання зазначених категорій громадян повинно бути зареєстровано в межах Сумської територіальної громади. 

Пункти видачі наборів працюватимуть з десятої години ранку і до четвертої години вечора. До них відносять школа №7, №10 та №23, а також МЦ "Романтика". Щоб отримати набір, при собі потрібно мати відповідні документи: оригінал паспорта або свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційний номер, дані про місце реєстрації (відповідний запис у паспорті старого зразка або додаток 13 до правил для ID-карток). Набір видається один раз на одну особу, тому громадянам, які вже отримали його по іншому статусу, звертатися повторно не потрібно. 

Інформацію щодо приналежності до певної з категорій у разі перебування на обліку в центрі зайнятості або департаменті соцзахисту установи повідомлять самостійно, додатково звертатися за довідками не потрібно. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: