Завантаження ...

Тролейбуси знову ходитимуть до Роменської

Тролейбуси знову ходитимуть до Роменської фото

Відзавтра частково відновлять рух тролейбусів до Роменського мікрорайону. Про це повідомляє КП "Електроавтотранс" та Сумська міська рада.

Комунальне підприємство "Електроавтотранс" та Сумська міська рада повідомляє, що відзавтра, 18 травня, частково відновиться рух тролейбусів до Роменського мікрорайону. А саме - відновлюється маршрут №5 "Роменська - Героїв Крут". 

Сергій Яковенко, начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, під час апаратної наради розповів, що тролейбуси рухатимуться за допомогою автономного ходу знеструмленою ділянкою, поки відновлюють тролею. Транспорт доїжджатиме до зупинки по вулиці Перемоги, адже для покриття всього маршруту наявних потужностей недостатньо. 

 

"Принагідно посадовець повідомив, про те, що триває робота щодо збільшення кількості приватного громадського транспорту на маршрутах і продовження його курсування до 19:00. Поки що цьому перешкоджає нестабільна ситуація на ринку пального", - повідомила пресслужба Сумської міської ради.

 

Нагадаємо, Патрульна поліція Сумщини повідомила, що в місті знову ввімкнуть камери автоматичної фіксації порушень, які не працювали з початку війни. Запрацює понад сотня таких приладів, розташованих у 20 містах та 10 областях. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: