Завантаження ...

Волонтери просять про допомогу

Волонтери просять про допомогу фото

Сумське товариство захисту тварин просить небайдужих містян про допомогу. Фінансової підтримки потребує один із вихованців притулку - примат Томас.

Томас - примат та один із вихованців Сумського товариства захисту тварин. Наразі організація потребує фінансової підтримки, щоб забезпечити його належними умовами. Для цього тварину треба перевезти у спеціалізований притулок з вольєром потрібного розміру, належними доглядом та харчуванням. 

 

"Прийшов час для нашого особливого підопічного відправлятися закордон. Рішення дуже складне, адже прикипіли до Томаса усім серцем. Але ми розуміємо, що у нас немає належних умов для повноцінного та щасливого життя примата. Знайшли спеціалізований притулок, де йому будуть забезпечені широкий вольєр з можливістю пересування, ігор та спілкування, постійний догляд спеціалістів, якісно підібране харчування. Обрали найкращий варіант з усіх можливих. Відправляємось на днях, супроводжувати по Україні буде Олександр Володимирович. Клітка вже майже готова, всі домовленості в силі, документи на фінішному етапі. Дуже просимо фінансової підтримки, адже такі відправки коштують задорого, не тягнемо самотужки. Будемо вдячні будь-якій допомозі, кожній копійці", - пишуть на офіційній сторінці організації.

 

Реквізити для фінансової підтримки:

Карта допомоги:

ПриватБ: 5168 7451 1643 8299

МоноБ: 4441 1144 4944 5640

Ілона Д.

PayPal rudakova.nataliia.pavlivna@gmail.com

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ У ГРИВНЯХ

Найменування организации: ГО СУМСЬКЕ ТОВАРИСТВО ЗАХИСТУ ТВАРИН

Код отримувача: 37052316

Назва банку СУМСЬКА фiлiя АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Рахунок отримувача UA083375460000026002060496997

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: