Завантаження ...

Частина Сум - без води, проведення ремонтних робіт

Частина Сум - без води, проведення ремонтних робіт фото

На деяких вулицях для проведення ремонтних робіт вимкнуть водопостачання. Про це повідомляє Сумська міська рада у своєму Телеграм-каналі.

Як повідомляє Сумська міська рада у своєму офіційному каналі "Телеграм", відділ "Служба 15-80" попереджає містян про відключення водопостачання за деякими адресами. Там будуть проведені регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах. Йдеться про будинки за адресами: вул. Роменська, 100 (заміна крана холодної води в квартирі), вул. СКД, 12 ( заміна каналізаційного стояка в квартирі), вул. Інтернаціоналістів, 10, вул. Заливна, 1 (заміна кранів холодної води в квартирах).

Нагадаємо, сум'ян також наполегливо просять не палити суху траву та сміття для уникнення пожеж. Як повідомляє ДСНС, 11 та 12 травня в регіоні буде спостерігатися підвищена пожежна небезпека п'ятого рівня. 

 

“За прогнозом обласного Гідрометцентру, у період з 11 по 12 травня на переважній території Сумської області утримається надзвичайна пожежна небезпека найвищого 5 класу. У даний період зростає небезпека пожеж в природних екосистемах. Такі загоряння вкрай важко виявити у початковій стадії, а тому досить швидко вони можуть поширюватися на значні площі, загрожуючи як довкіллю, розташованим поруч житловому сектору та об’єктам інфраструктури, так і життю та здоров’ю людей”, – йдеться в повідомленні. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: