Завантаження ...

Загинув мешканець Шосткинщини

Загинув мешканець Шосткинщини фото

Військовий з Шосткинщини загинув під час виконання бойового завдання. Про це повідомив Микола Нога, міський голова Шостки.

Як повідомляє міський голова Шостки Микола Нога, мешканець Шосткинської громади Ігор Сидько загинув під час виконання бойових завдань. Він перебував у лавах Збройних сил України з 2014 року, коли вступив до батальйону "Донбас". Його було відмічено нагородами Президента України за сміливість та особисті успіхи. 

 

"Війна забирає кращих синів України. Під час виконання бойових завдань героїчно загинув Сидько Ігор Іванович, житель нашої територіальної громади. В 2014 році наш земляк їде добровольцем на фронт, а пізніше – вступає до батальйону «Донбас». Які б не були складні часи, Ігор ніколи не схиляв голову та вірив у краще. За сміливість та військові успіхи був відмічений нагородами Президента України. Кожного дня Ігор Сидько наближав мир для кожного з нас і заплатив за це найвищу ціну… Схиляємо голови перед пам’яттю героя. Молимося за упокій його душі та за Божу підтримку родини. Слава Герою!" - пише Микола Нога.

 

Прощатимуться з воїном сьогодні, 12 травня, біля кінотеатру "Родина", з 11:00 до 12:30. 

Нагадаємо, нещодавно, захищаючи Маріуполь, загинув студент із Сумщини. Денису Бондаренку було 18 років - він навчався в Інституті фізичної культури СумДПУ імені Макаренка та був зі села Стецьківка. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: