Завантаження ...

Генштаб прокоментував ситуацію на Сумщині

Генштаб прокоментував ситуацію на Сумщині фото

Генеральний штаб оприлюднив подробиці щодо ситуації з ворожими обстрілами Сумської області.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, у своєму Телеграм-каналі оприлюднив коментар Генштабу щодо ситуації на Сумщині. 

 

"З метою підтримання напруженості на кордоні та недопущення перекидання резервів наших військ на загрозливі напрямки, противник утримує поблизу українсько-російського кордону у районі населеного пункту Козіно Курської області підрозділи зі складу 90-ї танкової дивізії Центрального військового округу. Не виключається активізація обстрілів із зазначеного району по території Сумської області", - йдеться в повідомленні.

 

Також Живицький написав, що сьогодні ввечері окупанти обстріляли Есманську та Глухівську громаду. Близько восьмої години вечора ворог почав обстрілювати територію Сумщини зі свого боку кордону. По Глухівський громаді провели мінометний вогонь: зареєструвало близько двадцяти прильотів біля села Сопич. Біля Бачівська та Товстодубове, що в Есманській громаді, зафіксували вісімнадцять "прильотів" з міномету. Постраждалих та руйнувань немає.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: