Завантаження ...

Живицький звернувся до жителів прикордонних міст

Живицький звернувся до жителів прикордонних міст фото

Живицький звернувся до жителів прикордонних міст

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, звернувся до мешканців регіону (а саме – прикордонних територій) з проханням не публікувати в мережі інформацію щодо ходу бойових дій:

 

“Я окремо звертаюся до мешканців прикордонних населених пунктів (у нас, правда, пів області таких) війна ще не закінчилась, не варто втрачати пильність і публікувати хід воєнних дій та прильотів у соцмережах! Якщо ви чуєте що "десь бахкає" - це не привід одразу писати у соцмережах про напрям і характер вибухів. Війна не ведеться онлайн, це і ваша, в тому числі, безпека! Коли біля вас "бахкає" - ви маєте йти в укриття чи безпечне місце”, – написав посадовець у своєму Телеграм-каналі.

 

Також Дмитро Живицький наголосив, що інформацію варто очікувати від нього чи Збройних сил України, які повідомляють її за усіма чинними правилами воєнного часу. Крім того, він прокоментував останні події на території рф:

 

“Якщо вже дуже хочеться - можна безкінечно довго і в подробицях обговорювати  вибухи у сусідній росії. У їхніх адмінодиницях, що межують з Сумщиною, регулярно щось взривається і палає. Зовсім вже орки забули що треба дотримуватися правил з техніки безпеки. Самі ж і винні - то бичок з цигарки не затушать, то траву палять”. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: