Завантаження ...

У Сумах хочуть перейменувати вулицю Горького на Маріупольську

У Сумах хочуть перейменувати вулицю Горького на Маріупольську фото

Громадяни пропонують перейменувати одну з вулиць міста Суми.

У суботу, 9 квітня, на сайті з місцевими петиціями з’явилася пропозиція громадянина Россахацького Дениса Володимировича. Містянин пропонує перейменувати вулицю Горького на вулицю Маріупольську у зв’язку з подіями, які відбуваються в Україну через російське вторгнення.

 

“Як ви знаєте, вже понад місяць триває повномасштабна війна російської федерації проти України. Майже весь цей час Маріуполь та його героїчні оборонці дають відсіч загарбникам. Стійкість Маріуполя стала символом незламності українського народу! Водночас одна з центральних і найбільших вулиць нашого міста названа на честь радянського і російського письменника Горького. Який, крім того, що був пропагандистом, так ще й писав на диво нудні та безталанні книжки. І, як на мене, така ситуація неприпустима! Я вважаю, що ми маємо віддати шану героїчності Маріуполя і назавжди закарбувати подвиг наших військових перейменувавши вулицю Горького на Маріупольську”, – пише автор петиції. 

 

Станом на 12 квітня петиція зібрала 16 підписів із 250 необхідних. Також вона має 90 поширень у соціальних мережах. До кінця збору підписів залишилося 42 дні, залишити свій можна за посиланням

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: