Завантаження ...

У Сумах проведуть благодійний музичний онлайн-фестиваль 

У Сумах проведуть благодійний музичний онлайн-фестиваль  фото

Сьогодні, 8 квітня, буде проведено благодійний музичний фестиваль рок-музики.

“Sumy Rock Fest” буде проведено сьогодні, 8 квітня, о 20:00 на платформі “YouTube” за посиланням. Його мета – підтримати Сумщину та зібрати кошти на потреби Збройних сил України, територіальної оборони та цивільного населення регіону. Для цього музиканти-учасники з різних куточків країни записали онлайн-виступи. Переказати кошти усі охочі зможуть, використавши реквізити, які будуть вказані в описі, або відсканувавши QR-код на екрані.

 

“Сумщина тримає свій форпост! Сумщина обстріляна, обпалена, та не підкорена! Боротьба триває - і нам треба підтримка!” – пишуть організатори на офіційній сторінці заходу в “Фейсбук”. 

 

Фестиваль проведуть за підтримки “zefir.production”, онлайн-журналу “Цукр” та Громадського фонду “Суми”. Крім того, захід проходить у рамках благодійного музичного проєкту “Save Sumy! Save Ukraine!”. 

У фестивалі візьмуть участь гурти із різних міст України. Серед них сумські колективи та музиканти “Краш тест”, “Комільфо”, “СКВЕР”, “The Remorse”, “FROM INSIDE OUT”, Марк Грицай, Ілля Кузьменко та Андрій Субот. Крім того, Сумщину підтримають гурти із Києва, Дніпра, Первомайська та Чернівців. 

Підтримати наших бійців фінансово можна уже зараз на сайті Громадського фонду “Суми” за посиланням.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: