Завантаження ...

Тростянець - перший репортаж після звільнення

Тростянець - перший репортаж після звільнення фото

Відеорепортаж зі звільненого Тростянця Сумської області від ТРК "Відікон". Знищена техніка ворога, зруйновані будівлі, спустошені вулиці, гуманітарка і перші кроки до відновлення нормального життя.

До міста за дорученням обласної влади направлена колона гуманітарки. Переважно це продукти харчування, медикаменти, продукти першої необхідності, товари для дітей. Також до колони долучилися журналісти, щоб показати звільнене місто. 

Перший заступник голови Сумської обласної військової адміністрації Тарас Савченко у своєму коментарі зазначив:

Руйнування у місті величезні, немає води, свтіла, зв'язку. Але на справді місцеві підрозділи ДСНС зберігали і зберігають свої бойову готовність. Вони допомагають з розгрібанням завалів та зруйнованих будівель, і саме на базі підрозділів ДСНС ми розвантажили гуманітарний вантаж. Також за їх допомогою ми доправили до сумської лікарні двох поранених, яким, я сподіваюся, зараз вже надається необхідна медична допомога.

В Тростянці ситуація жахлива. Останні дні під обстрілами знаходилась місцева лікарня. Наразі вона замінована, там зараз працюють відповідні фахівці, працюють військові.

На 27 березня запланована роздача завезеного гуманітарного вантажу: продуктів харчування безпосередньо людям, а медикаментів - медичним установам.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: