Завантаження ...

Сумська тероборона отримала тепловізори, аптечки і турнікети

Сумська тероборона отримала тепловізори, аптечки і турнікети фото

Підрозділ сумської територіальної оборони отримав медичне і тактичне устаткування на майже 40 тисяч євро. Зокрема, тепловізор вартістю 2000 євро, 50 турнікетів, 100 тактичних аптечок. Їх закупив громадський фонд "Суми" на кошти, зібрані цією організацією.

У фонді підкреслюють, що устаткування отримають бійці, які вміють ним користуватися.

 

"Тактичні аптечки, по яких фонд "Суми" вже проводив навчання, тобто як ними користуватись, — хлопці знають, і саме ці хлопці отримають ці аптечки. Також передаємо тепловізор. Люди, які навчені, які вміють з ним працювать, отримають цю гарну річ. І турнікети — це особисто для кожного бійця, і, я думаю, теж навчання відбудуться", — каже волонтер Павло Борисов.

 

Суспільне Суми

Тепловізори дозволяють виявляти ворога всупереч маскуванню, а тактичні аптечки для надання невідкладної допомоги і кровоспинні турнікети — це речі, які мають бути у кожного бійця, каже Павло. Також хлопцям з тероборони передали 30 комплектів рацій, павербанки та ліхтарі.

 

"Велика подяка волонтерам, які передали це, і тим людям, які забрали кошти. Це дуже потрібно для захисту міста Суми, для територіальної оборони. Найголовніше — не переживайте, ми вас захистимо, все буде добре!", — говорить боєць територіальної оборони, позивний — "Борщ".

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: