Завантаження ...

Шосткинський ЦНАП тимчасово обмежив кількість послуг

Шосткинський ЦНАП тимчасово обмежив кількість послуг фото

В.о. начальника Центру надання адміністративних послуг у Шостці Євген Григорев повідомив, що під час воєнного стану на території України у Центрі надання адміністративних послуг тимчасово обмежено кількість послуг, які можуть надавати. Про це пише Шостка.Info.

 

– Зокрема реєстрація місця проживання та його декларування тимчасово не надаються. Також хочу повідомити, що, згідно постанови Кабінету Міністрів №1456, для підтвердження громадянства особи можуть пред’являти документ, строк дії якого вже закінчився, або до якого вчасно не була вклеєна фотокартка. Також ми продовжуємо співпрацювати з міграційною службою, і на сьогодні було домовлено щодо надання такої послуги, як внесення відомостей про дитину до закордонного паспорту одного з батьків. В зв’язку з тим, що на сьогодні біометричні документи не виготовляються, у мешканців громади з’явиться можливість при наявності закордонного паспорту зробити запис та вклеїти фотокартку своєї дитини. Для цього необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг, маючи при собі дві фотокартки дитини 3,5 Х 4,5 см, свідоцтво про народження та закордонний паспорт того з батьків, до якого буде робитися запис, – пояснив фахівець.

Наразі Центр надання адміністративних послуг здійснює прийом документів з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 15:30 без перерви.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: