Завантаження ...

Суми приймали Чемпіонат України

 Суми приймали Чемпіонат України фото

Чемпіонат України з кікбоксингу пройшов у місті Суми.

З 18 по 20 лютого в Сумах діяв Чемпіонат України з кікбоксингу для школярів та студентів. Його провели у молодіжному центрі “Романтика”, який відвідали понад 600 спортсменів з усіх міст України. Судив Чемпіонат Юрій Зубов – фахівець міжнародної категорії.

Ольга Павленко, президентка Національної федерації кікбоксингу в Україні, зазначила, що змагання, які провели в Сумах стали стартом усього 2022 року. Найкращі спортсмени цього Чемпіонату стануть учасниками змагань у Польщі, а пізніше від України в США поїдуть п’ять ліцензіатів, які візьмуть участь у Всесвітніх іграх. 

Сум’яни-кікбоксери закінчили Чемпіонат із шістнадцятьма медалями: їх вибороли вихованці Сумської МДЮСШ «Колос», Сумської обласної Федерації кікбоксингу WAKO, та Спортивного клубу BALU. П’ять спортсменів змогли посісти перше місце у своїй категорії, шестеро вибороли срібло, а п’ятеро – бронзу. 

Сумська обласна федерація кікбоксингу на офіційній сторінці привітала переможців:

 

“Шлях до перемоги завжди найважчий! Важливо вистояти, зуміти обійти всіх і довести оточуючим, що саме ти гідний бути першим. Ми пишаємось тими, хто зміг, не зламався, вистояв і переміг. Нехай ця перемога буде у вашому житті не остання, а лише однією з багатьох. Щастя та процвітання на довгі роки!”

 
 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: