Завантаження ...

Сум’ян запрошують на перегляд фільму

Сум’ян запрошують на перегляд фільму фото

Агенція промоції “Суми” запрошує усіх охочих містян на сеанси “Історичного кіноклубу”.

Сьогодні, 16 лютого, агенція промоції “Суми” оголосила, що 20 лютого, до Дня героїв Небесної Сотні, відбудеться показ документального фільму “Зима у вогні: Боротьба України за свободу”. Захід проведуть у рамках “Історичного кіноклубу”: відтепер раз на місяць в приміщенні Сумської міської галереї будуть проводити покази документальних та історичних фільмів, присвячених важливим датам. 

 

“Стрічка знята режисером Євгеном Афінеєвським за сприяння платформи Netflix. Світова прем'єра відбулась 3 вересня 2015 року на Венеційському кінофестивалі. показує 93-денний період зими 2013-2014, змальовуючи такі події, як Революція Гідності, рух за громадянські права, що перетворюється на підтримувану мільйонами людей революцію. У кінострічку увійшли: інтерв'ю з протестувальниками, записи з місця подій та великомасштабний погляд на конфлікт. «Зима у вогні» документує боротьбу українських протестувальників, які стояли на своєму, незважаючи на кровопролиття, відчай та тяжкі умови”, – пояснила агенція. 

 

Показ кінокартини проведуть 20 лютого о 15:00 за адресою вулиця Соборна, 27, в приміщенні Сумської міської галереї. Трейлер фільму можна переглянути тут. Вхід на показ вільний, але з дотриманням чинних карантинних обмежень.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: