Завантаження ...

На Сумщину приходить весна

На Сумщину приходить весна фото

Сумський гідрометцентр повідомив про підвищення температури наприкінці тижня.

Сумський обласний гідрометеорологічний центр опублікував прогноз погоди на кінець поточного тижня, який засвідчує підвищення температури повітря.

З 16 лютого в області буде діяти антициклон, через що очікується мінлива хмарність та відсутність значних опадів. На деяких ділянках дороги може бути ожеледиця. Напрямок вітру південно-східний, а швидкість коливатиметься між п'ятьма та десятьма метрами за секунду. Уночі температура складатиме від п’яти до десяти градусів морозу, а вдень коливатиметься між двома градусами морозу та трьома тепла. 

17 лютого обіцяють потепління та невеликі опади – дощ з мокрим снігом. На деяких ділянках дороги також ожеледиця. Вітер матиме південний напрямок та швидкість від п’яти до десяти метрів за секунду, однак вдень прогнозують сильні пориви зі швидкістю від п’ятнадцяти до двадцяти метрів за секунду. Уночі найнижча температура повітря становитиме один градус морозу, вдень не буде меншою за два градуси тепла. 

18 лютого очікують хмарну погоду з опадами вночі (дощем та мокрим снігом). Вдень також прогнозують слабкий дощ. Швидкість вітру збільшиться: тепер вона становитиме від семи до дванадцяти метрів за секунду. Говорять про пориви від п’ятнадцяти до двадцяти метрів за секунду вночі. Температура повітря вночі коливатиметься між нулем та п’ятьма градусами тепла, вдень складатиме від двох до семи градусів тепла.                  

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: