Завантаження ...

Сум’яни просять повернути зупинку на Петропавлівській

 Сум’яни просять повернути зупинку на Петропавлівській фото

На сайті місцевих петицій з’явилося відповідне звернення до міського голови Сум Олександра Лисенка. 

31 січня 2022 року на сайті з місцевими петиціями з’явилося звернення від громадянина Прокопенка Віталія Миколайовича. Він зазначає, що новостворена автобусна зупинка, яка знаходиться на вулиці 20 років Перемоги, незручна для містян. Жителям багатоквартирних будинків доводиться по нерегульованому пішохідному переході перетинати спочатку одну вулицю (яка має 5 смуг для руху автівок), а потім іншу. У зв’язку з цим, Віталій Миколайович наполягає на поверненні автобусної зупинки на попереднє місце. 

 

“Повернути зупинку на вулиці Петропавлівська (напроти будинку за номером 120), замість новоствореної зупинки по вулиці 20 років Перемоги (центральний вхід до міського кладовища). Розміщення нової зупинки не зручне для мешканців, прилеглих багатоквартирних будинків тим, що потрібно переходити вулицю 20 років Перемоги, яка має 5 смуг для руху авто, по нерегульованому пішохідному переходу, і потім ще переходити вулицю Петропавлівську”, – свідчить текст петиції.

 

Збір підписів містян почався учора, 1 лютого. Петицію вже підтримали четверо людей з необхідних 250, ще 12 осіб – поширили в соціальних мережах. До кінця збору підписів залишилося 43 дні.

Переглянути або підписати петицію можна за посиланням.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: