Завантаження ...

Негода в Сумах не вщухатиме

 Негода в Сумах не вщухатиме фото

Як повідомив Сумський обласний центр з гідрометеорології, завтра, 21 січня на сум’ян також очікує погана погода. 

На офіційній сторінці Сумського гідрометцентру з’явилася інформація, що 21 січня в місті знову погіршиться погода. У першу чергу через те, що в області пануватиме циклон. Очікується хмарна погода, вночі та вдень сніг із хуртовиною, зокрема попереджають про ожеледицю на автодорогах. Вітер прогнозують південно-західний, швидкістю від семи до дванадцяти метрів за секунду, яка сягатиме п’ятнадцяти-двадцяти метрів. Температура повітря коливатиметься від двох до семи градусів морозу. 

Також Сумський центр з гідрометеорології знову попереджає про перший або “жовтий” рівень небезпечності на дорогах. 

На 22 січня прогноз такий: погода хмарна, з невеликими проясненнями, вдень очікується невеликий сніг, а на дорогах – ожеледиця. Вітер південно-західний зі швидкістю від семи до дванадцяти метрів за секунду, температура вночі сягатиме дев’яти градусів морозу, а вдень коливатиметься між нулем та п’ятьма градусами морозу.

23 січня знову буде хмарно, але сніг не очікується. Прогнозують ожеледицю та туман в деяких місцях. Вітер, як повідомляють, трохи вщухне: його швидкість не перевищуватиме восьми метрів за секунду. Температура вночі коливатиметься між дванадцятьома та сімнадцятьома градусами морозу, а вдень не перевищить дев’яти градусів морозу. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: