Завантаження ...

На Сумщині збільшилася кількість ДТП

На Сумщині збільшилася кількість ДТП фото

Протягом вихідних патрульна поліція Сум опрацювала майже 370 повідомлень про надзвичайні ситуації. 

На офіційній сторінці “Фейсбук” патрульна поліція Сумської області розповіла про підсумки своєї діяльності за період з 15 по 16 січня. Згідно з їхньою інформацією, майже 370 повідомлень були опрацьовані працівниками поліції, з них 17 стосувалися дорожньо-транспортних пригод.

 

“Одна автопригода із потерпілими, у якій травмована одна особа. П’ять автопригод з матеріальними збитками, в одинадцяти випадках водії дійшли обопільної згоди та склали Європротокол”, – такі числові дані надають патрульні. 

 

Також було складено більш як сто адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху. При цьому, три випадки були пов’язані з керуванням автівкою у стані алкогольного сп’яніння. 

Ще сорок адміністративних матеріалів працівники поліції склали через порушення громадського порядку. Крім того, було розкрито три злочини, пов’язані з наркотичними речовинами, знайдено чотирьох неповнолітніх осіб та повернуто один телефон, що знаходився у розшуку. 

Задля забезпечення свого добробуту або у разі виявлення правопорушення, поліція просить повідомляти про це за номером 102. 

Нагадаємо, нещодавно в місті Суми значно погіршилися погодні умови. Гідрометеорологічний центр попереджав про сильні пориви вітру та хуртовину, ожеледицю на дорогах. Рівень небезпеки було визначено як перший або “жовтий”. Також Служба автомобільних доріг у Сумській області закликала водіїв транспорту не залишати домівки без особливої потреби, бути обережними на дорогах і неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: