Завантаження ...

На Сумщині відбувся молитовний сніданок

На Сумщині відбувся молитовний сніданок фото

Участь у Молитовному сніданку взяли голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький та представники християнських церков та релігійних організацій

Учасники Молитовного сніданку читали розділ другий Євангелія від Луки, у якому йшлося про народження Ісуса Христа – Сина Божого: «Ангол промовив до них: не лякайтесь, бо я ось благовіщу вам радість велику, що станеться людям усім. Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, який є Христос Господь. А ось вам ознака: дитину сповиту ви знайдете, що в яслах лежатиме... Коли Анголи відійшли від них в небо, пастухи зачали говорити один одному: Ходім до Віфлеєму й побачмо, що сталося там, про що сповістив нас Господь. І прийшли, поспішаючи, і знайшли там Марію та Йосипа, та Дитинку, що в яслах лежала. А побачивши, розповіли про все те, що про Цю Дитину було їм звіщено».

У спілкуванні під час Молитовного сніданку священнослужителі звернулися до жителів Сумщини із проханням, щоб за яскравими вогниками ялинки, мандаринами і подарунками люди не забували, чий День народження відзначають. Різдво – народження Сина Божого. І саме про це усі ми маємо пам’ятати і славити Ісуса Христа.

Також учасники Молитовного сніданку подякували Богу за всі позитивні події, які були у їх житті й житті області в цьому році, та помолилися за Україну, Сумщину, за мир і процвітання на нашій землі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: