Завантаження ...

Дубов’язівський паливний склад продали на аукціоні майже за 13 млн грн

Дубов’язівський паливний склад продали на аукціоні майже за 13 млн грн фото

До 18 червня поточного року приватизацією об’єктів, що входять до спільної власності сіл, селищ, міст Сумської області займалися спеціалісти Управління майном обласної ради.

Згодом в облраді був створений відділ приватизації, інвестиційної політики та контролю за додержанням законодавства у сфері земельних відносин і публічних закупівель. З цього моменту активно розпочалася робота над об’єктами, які підлягають приватизації, і вже є перші результати.

24 грудня відбувся аукціон з продажу Дубов’язівського паливного складу. Стартова ціна становила 2 млн 3 тисячі 300 грн. Але об’єкт вдалося продати за 12,8 млн грн. Свої цінові пропозиції пропонували 4 учасника.

Голова обласної ради Віктор Федорченко зазначає, що була проведена величезна робота. «Деякі скептики говорили, що відділ приватизації не потрібен, але результат очевидний. Майже 13 млн грн, після підписання протоколу і договору купівлі продажу, підуть на розвиток Сумщини. Їх можна використовувати в тому числі й на реконструкцію онкологічного диспансеру, що дасть набагато більше користі жителям області, ніж приміщення, яке було в оренді й знаходилося у занедбаному стані», - наголосив голова Сумської обласної ради.

Наразі відділом у системі PROZORRO виставлено 7 об’єктів на приватизацію, у планах ще не менше десяти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: