Завантаження ...

У центрі Сум вирує агропромисловий ярмарок

У центрі Сум вирує агропромисловий ярмарок  фото

Ялинки, сир, мед, вино, вироби із дерева, солодощі, ковбасні вироби – усе свіже та ароматне… Морозний ранок трішки вплинув на кількість відвідувачів та учасників ярмарку. Та все ж жителі та гості обласного центру прийшли на Майдан Незалежності, щоб закупитися перед святами

 

«Цей ярмарок є щорічним заходом, який організовується облдержадміністрацією, а саме обласним Департаментом агропромислового розвитку та нашими бізнес-партнерами, – повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Тарас Савченко. – Мета цього заходу полягає в підтримці наших невеликих виробників, які приїхали з різних районів Сумщини і сьогодні мають змогу продавати свої товари в центрі міста».

 

За його словами, на ярмарку представлено два види продукції – агропромислова та ялинкові дерева.

 

«Ялинки та сосни продавались зранку, вони були якісні, за доступними цінами, тому практично всі вже продані, – додав Тарас Савченко. – Я й сам трішки поярмаркував: придбав у виробника із Шостки кілька крафтових дерев’яних виробів ручної роботи. Серед подарунків, які я планую для родини, будуть і ці сувеніри».

 

За словами директора Департаменту агропромислового розвитку Олександра Маслака, ярмарок в Сумах проходитиме до 14.00. Тож усі бажаючі зможуть придбати товари від виробників із Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: