Завантаження ...

СДПУ ім. А. С. Макаренка відзначає 97-й день народження

СДПУ ім. А. С. Макаренка  відзначає 97-й день народження фото

Колектив вищого навчального закладу привітав голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький

 

«Сумський державний педагогічний університет ім. А. С. Макаренка є тим навчальним закладом, від якого залежить майбутнє області. Адже надання вищої освіти педагогам, людям, які, у свою чергу, навчатимуть дітей та молодь, це досить серйозна місія, функція і роль. І від того, наскільки будуть освіченими та фаховими вчителі, залежатиме рівень випускників шкіл, а отже і рівень нашої молоді, – зазначив Дмитро Живицький. – Ми бачимо, що з кожним роком якість освіти у виші підвищується. А це значить, що завдяки талановитій молоді змінюватиметься Сумщина й Україна».

 

Голова облдержадміністрації відзначив, що якість освіти, яку дає педагогічний університет, приваблива не лише для українських студентів.

 

«Останніми роками університет приймає на навчання студентів із 12 країн світу. А це означає, що заклад впізнаваний, і своєю роботою ви популяризуєте у світі область і Україну. Це, за великим рахунком, інвестиції до нас в регіон, – наголосив Дмитро Живицький. – Тому я всьому колективу університету бажаю міцного здоров’я, успіху, процвітання та наукових здобутків – навчальному закладу, успіху – випускникам і студентам».

 

Привітали Сумський педагогічний з Днем народження і народні депутати Михайло Ананченко і Тетяна Скрипка та голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко.

Зокрема, Віктор Федорченко додав, що молодь Сумщини – це безпека України, її міць, її надія, її розвиток.

 

«Як виховаємо нашу молодь, такою буде й Україна через п’ять, десять, п'ятнадцять років. Наш педагогічний університет навчає та виховує прекрасну молодь. І за це я дякую вам від імені всього депутатського корпусу обласної ради, – наголосив голова обласної ради. – Успіхів вам і процвітання ще на 100 і навіть більше років».

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: