Завантаження ...

Головну ялинку сум'яни зможуть побачити уже в неділю

Головну ялинку сум'яни зможуть побачити уже в неділю фото

Уже цієї неділі на Театральній площі встановлять головну новорічну ялинку Сум. 

Цьогоріч програму святкування Нового Року та Різдва в Сумах змінили: новорічний ярмарок перенесуть на Театральну площу, додадуть об'єктів та збільшать кількість ілюмінації, встановлять фотозони та нові атракціони. Про це розповіли в Сумській міській раді. 

19 грудня, на День Святого Миколая, уже розпочнуть роботу фотозони, дитячі атракціони, ярмарок та головна новорічна ялинка. Повною мірою заходи до Нового Року та Різдва на Театральній запрацюють 25 грудня, на католицьке Різдво. Торговельних точок на площі буде встановлено шість: там сумські підприємці зможуть розповсюджувати свою продукцію. 

У новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, містян також очікує святкування. О 23:30 розпочнеться новорічний концерт, у якому візьмуть участь артисти з палацу культури “Хімік”, після дванадцятої сум’яни зможуть розважитися на дискотеці, яка триватиме до третьої ранку. 

 

"Як показав досвід, спільна зустріч Нового року полюбилася сумчанам, бо це привід зустрітися всім разом і відсвяткувати у чудовій атмосфері, у дружньому колективі. Головне, щоб був святковий настрій у всіх людей, які в цей час зберуться на Театральній площі", - розповідає Наталія Цибульська, очільниця відділу культури. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: