Завантаження ...

На Сумщині продовжуються перевірки карантинних обмежень у громадських місцях

На Сумщині продовжуються перевірки карантинних обмежень у громадських місцях фото

У Роменському, Шосткинському районах та обласному центрі мобільні бригади здійснювали перевірки магазинів, аптек, продовольчих ринків, закладів освіти, інших суб’єктів господарювання та громадян щодобезумовного дотримання ними встановлених карантинних обмежень

Зокрема, представники Роменського відділу, Липоводолинського відділення та Недригайлівського сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області перевірили ще 9 суб’єктів (об’єктів) господарювання, виявивши порушення на Недригайлівському речовому ринку.

У Середино-Будській громаді Шосткитнського району перевіряли дотримання протиепідемічних вимог і наявність сертифікатів про вакцинацію у працівників освітніх закладів, були перевірені міські школи та дитячі садочки. Порушень не виявлено. Були проведені рейди на міському ринку і у магазинах міста. У деяких закладах торгівлі були виявлені порушення, порушники притягуються до відповідальності.

Також мобільні групи продовжують виявляти порушення карантину в Сумах.

Як прозвітував начальник відділу транспорту, зв’язку і телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, з 22 по 26 листопада члени тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту провели контрольну перевірку дотримання карантинних вимог на базі ФОП Олійник А. Г., ТОВ «Сумипастранс», а також на кінцевих зупинках по вул. Прокоф’єва (28 автобусів), у мікрорайонах Тепличний і Веретинівка (19 автобусів). Перевізникам надали рекомендації щодо посилення контролю та проведення дезінфекції салонів автобусів і робочих місць водіїв.

Рейди COVID-патрулів на Сумщині продовжуються.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: